Eu si iubita mea

Eu si iubita mea

marți, 20 aprilie 2010

Caterincă în Liga 1

Un campionat dezolant se apropie de sfârșit... Părerea mea este că acest campionat este unul dintre cele mai slabe care au fost din '98 încoace. Un campionat sinistru în care echipele care altă dată făceau legea și defilau, acum se străduiesc să bată o echipă din zona retrogradării, cum ar fi Ceahlăul. Deznodământul campionatului se pare că va fi cel preconizat de specialiști încă de la începutul turului, adică un nou titlu se îndreaptă în provincie, în curtea CFR-ului, de altfel printre singurele echipe care au făcut transferuri rezonabile în pauza competițională (alături de Vaslui).

Se pare că meciurile de calitate lipsesc de cele mai multe ori, iar echipele care au încercat să joace ceva au fost demontate în câteva zile. Cel mai frustrant e că o echipă care nu a jucat fotbal tot campionatul, prin noroc și jocul rezultatelor ajunge să stea confortabil pe poziția a doua a clasamentului cu 6 etape înainte de terminarea campionatului. Se pare că norocul a stat și altfel în această ultimă etapă desfășurată și Rapid i-a introdus lui Becali, respectiv Stelei, noul și performantul sistem audio Dolby 5.1 pentru a auzi mai bine imnul Ligii Campionilor, o competiție unde Steaua, dacă e să judecăm după aspectul jocului practicat, nu merită să acceadă în această stagiune.

Iată cum se prezintă acest sistem:



Motto: "Dacă deschizi gura, măcar spune pe bune!"

Un comentariu:

  1. Vezi tu cand vin in Alba ce patesti pentru articolul acesta :)). Si nu pentru ca ai spune un neadevar in faptul ca Steaua nu merita locul 2 ( pe 10 ar fi fost corect dupa mine ), ci pentru modul tau de exprimare si anume : " Rapid i-a introdus lui Becali, respectiv Stelei... " ! Niciodata sa nu mai asociezi numele Steaua de jegul ala a carui nume refuz sa-l mai pronunt de ceva vreme. Steaua a trait si inainte de oier si va trai mult si bine si dupa el, pe cand ciobanul era un nimeni inainte de a se face cunoscut pe spatele acestei echipe de legenda. Acum e un nimeni cunoscut si atat; tot jeg a ramas. Steaua reprezinta, traditie, onoare, glorie si succes, pe cand gibonul reprezinta exact opusul si doar o nedreptate diavoliceasca a facut ca destinul acestei glorioase echipe sa se impleteasca cu cel al acestui parazit nenorocit. Hai Steaua !

    RăspundețiȘtergere